TÜYİDER ve ARTKİM FUARCILIK İş Birliği - Tüyider

Tüyider

TÜYİDER ve ARTKİM FUARCILIK İş Birliği

TÜYİDER ve ARTKİM FUARCILIK İş Birliği

TÜM YÜZEY İŞLEMLER DERNEĞİ TÜYİDER ve ARTKİM FUARCILIK

İŞ BİRLİĞİ İLE SURTECH EURASIA FUARI GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Endüstriyel üretiminin en önemli ve kritik basamakları arasında yer alan yüzey işlem teknolojileri konusunda sektörün vazgeçilmez ve en önemli buluşma noktası olarak yıllardır ilgiyle takip edilen Surtech Eurasia Fuarı, TÜYİDER (Tüm Yüzey İşlemler Derneği) ve Artkim Fuarcılığın imzalamış olduğu iş birliği protokolü ile daha da güçlendi.

“Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı” Surtech Eurasia, Artkim Fuarcılık organizatörlüğünde ve Tüm Yüzey İşlemler Derneği (TÜYİDER) iş birliği ile 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını 5. kez katılımcılarına ve ziyaretçilerine açacak.

2019 yılında Surtech Eurasia Fuarı’nda bir araya gelen sektör profesyonelleri ile kuruluş temelleri atılmış olan TÜYİDER, ülkemizde yüzey işlem, kumlama, kimyasallar, tesis kurulumu ve ekipmanları, danışmanlık ve yüzey kaplama alanında faaliyet gösteren firmaların sinerji ve güç birliğinin sağlanması noktasında oldukça etkin bir rol oynamaktadır.

TÜYİDER ile Artkim Fuarcılık arasında oluşturulan bu iş birliği karşılıklı kazanım esası ile Surtech Eurasia Fuarı’nın çok daha etkin ve güçlü olarak gerçekleşmesine imkan tanıyacak. Aynı zamanda bu iş birliği, üye sayısı ve faaliyetleriyle hem yurt içinde hem de yurt dışında şimdiden etkili olan TÜYİDER derneğinin gelişimine pozitif katkı sağlayacaktır.

Uzun yıllardır başarılı organizasyonları ile sektörde birleştirici bir güç olarak varlığını sürdüren ve yüzey işlem sektöründe B2B ticaretin odak noktası haline gelen Surtech Eurasia Fuarı, 2021 yılında da bu sektörde faaliyet gösteren firmaların yeni iş bağlantıları kurmasında ve yeni pazarlara ulaşıp, dış ticaret hacimlerini artırmaları noktasında önemli bir rol oynamaya devam edecektir.

TÜYİDER ve Artkim Fuarcılık olarak başlatmış olduğumuz bu iş birlikteliğinin tüm sektöre hayırlı olmasını temenni eder, 25-27 Kasım 2021’de Surtech Eurasia Fuarımıza tüm sektör mensuplarını davet ederiz.

Surtech Eurasia Fuarı hakkında detaylı bilgi almak için surtecheurasia.com web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Tüm Yüzey İşlemler Derneği (TÜYİDER) Hakkında

28 Ocak 2020’de kurulan Tüm Yüzey İşlemler Derneği (TÜYİDER) yüzey işlem, kumlama, kimyasallar, tesis kurulumu ve ekipmanları, danışmanlık ve yüzey kaplama alanında faaliyet gösteren firmaları aynı çatı altında buluşturmaktadır.

Derneğin temel amacı Türkiye’de ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak, konu itibariyle yakın ve ortak alanlarda iş birliği yaparak yüzey işleme, temizleme, yıkama, geri kazanım,  bünyesinde yüzey işlem bulunduran ana ve yan sanayiler, korozyonla mücadele  kapsamında yüzey hazırlığı, toz boya, yaş boya, elektro galvaniz kaplama sektörlerinde katma değer yaratmak, gelişme ve büyümeyi sağlamak üzere yerel ve dünya ölçeğinde iş birlikleri, standartlar ve disiplinler oluşturmak, bunları geliştirmek, yaşatmak ve yaygınlaştırmaktır. Bu amaçlar doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ayrıntılı bilgi için: tuyider.org

Artkim Fuarcılık Hakkında

Artkim Fuarcılık, sadece kimya sektörüne hizmet vermek amacıyla yola çıkarak 2006 yılında ilk fuarı olan Turkchem ChemShow Eurasia ile fuarcılık sektörüne adım atmış ve bugüne kadar sektöre toplam 12 farklı ihtisas fuarı kazandırmış bir organizasyon şirketidir.

Artkim Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarlar, sektörün nabzını tutan ve alanında uzmanlaşmış, kaliteli ziyaretçi profiliyle adından söz ettiren sektörel buluşmalar haline gelmiş ve kısa süre içinde kimya sanayinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmıştır.

Ayrıntılı bilgi için: artkim.com.tr