1. Olağan Genel Kurul Toplantısı - Tüyider

Tüyider

1. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Değerli sektör ve dernek üyelerimiz,

Tüm Yüzey İşlemler Derneğimiz ilk olağan genel kurulu pandemi koşulları nedeniyle İç İşleri Bakanlığı’nın belirlediği kısıtlı süre ve koşullarda olmak üzere 27 Mart 2021 Cumartesi saat 10.30’da İstanbul Pendik The Greenpark Pendik Otel’de yapılacaktır. Tüm üyelerimiz davetlidir. Üye olmayan sektör üyelerimizin de izleyici olarak ön bildirim yaparak katılımları mümkündür.
3 Yıl süre için seçilecek yeni yönetim ile derneğimizin her biri köşe taşı projeleri Bilim Kurulu, Yüzey Akademisi, İktisadi İşletme, TüyiDergi, Yurt içi ve dışı Akademik ve Kurumsal işbirlikleri ile pek çok sektörel projemizin hayat bulacağı bir dönem olacaktır.
Sektörümüzün tüm katmanlarında farkındalık ve değer yaratabilmek için TÜYİDER ilke ve prensiplerini özümsemiş kurumsal anlayışa sahip çalışkan ve katkı koyan üyelerden oluşan bir yönetim yapılanması istiyoruz. Bunun için mevcut yönetim kurulumuz olarak derneğimizin yararına her türlü edimi yapma iradesine sahibiz.
Bu çerçevede siz sektör paydaşlarımızdan yönetim kurulunun istisnasız her bir kademesi için derneğimize değer katacak vizyon ve irade içeren adaylık taleplerini bekliyoruz.
Farklı aday ve listelerin yarışacağı, derneğimizin tüm sektörlerde güven ve imajını daha da yükseltecek başarılı bir genel kurul diliyoruz.

Derneğimiz yönetiminde görev almak istiyor iseniz link’de yer alan formda Niyet Mektubunuzu 26 Mart 2021 Cuma 12:00’ye kadar bizimle paylaşabilirsiniz.
Henüz üyemiz olmayan sektör üyelerimizin taleplerinin değerlendirilebilmesi için kurumsal veya bireysel üyelik işlemlerini derneğimiz nezdinde 26 Mart 2021 cuma günü akşamı itibariyle tamamlanmış olmaları gerekmektedir.